Utbildning

Hur kan jag lära mig att putsa bland annat Marmorino och Tadelakt?

Vårt hantverksstöd gäller för alla kunder, gamla och alla de som är på väg att bli medlemmar i den stora familjen av hantverkare som vill arbeta med äkta italiensk och marockansk puts.

 

Hur kan jag lära mig att putsa med dessa typer av puts?

Vi på Stucco Italiano är specialiserade på utbildning på plats hos våra kunder. Vi tror att den bästa erfarenheten får man där kunskapen ska tillämpas. Där är vårt stöd som effektivast. Det ska vara en trygghet att känna att ni har vårt stöd och vår erfarenhet bakom er. Vi finns tillgängliga via e-post, telefon eller arbetsplatsbesök.

Exempel på hur det kan se ut:

  • Slutkunden önskar få någon typ av finputs på väggarna i sitt hem. Kunden frågar hantverkaren om den kan utföra jobbet. Hantverkaren eller kunden kontaktar oss. Vi hjälper till att ta fram prover och om hantverkaren och kunden önskar så utför vi putsen tillsammans. Då får kunden ett kvalitetssäkrat resultat och hantverkaren har börjat lära sig ett nytt hantverk.
  • Hantverkaren har en lokal som vi kan öva upp deras kunskaper i samtidigt som vi tillsammans skapar ett showroom för framtida potentiella kunder.
  • Ibland anordnar vi kurser för dom som är intresserade men kanske inte har hantverkarbakgrund. Det kan vara olika typer av konstnärer eller någon som vill ge sig på att prova något nytt, kanske för att försköna sitt hem med våra produkter.

Workshops

Utbildning i Skåne där både hantverkare och konstnärer deltog.

Varje företag och situation är unik, därför skräddarsyr vi varje lösning efter den gemensamma målbilden. Efter genomförd workshop så utfärdar vi ett certifikat som bevis på att man har deltagit i vår kurs. Det finns även filmklipp på hur man arbetar med några av våra material tillgängligt här nedan, där ni får information om material och lär er olika appliceringstekniker. Vi har också en utförlig utbildnings-DVD till försäljning HÄR.

 

Utbildningsseminarier hålls hos våra företag i Italien och Serbien, eller så kommer vi till er och håller kursen i era lokaler. I Italien har vi tre kurser per år. Kalendarium för det hittar du HÄR. För att anmäla dig, skicka ett meddelande till oss via formuläret HÄR.

Onlineträning

UtbildningMichael Sarian
Ring nu