Utbildning

- hur lär jag mig att putsa bland annat Marmorino och Tadelakt?

För att skapa hållbara och vackra ytbehandlingar kräver Marmorino Veneziano och liknande kalkbaserade putstyper en korrekt applicering.

Av denna anledning har undervisning alltid varit ett högsta åtagande för medlemmarna i Stucco Italiano.

Vårt hantverksstöd gäller för alla kunder, nya, gamla och alla de som är på väg att bli medlemmar i den stora familjen av hantverkare som vill arbeta med äkta italiensk och marockansk puts.

Vi på Stucco Italiano är specialiserade i lärande på plats hos våra kunder. Vi tror att den bästa erfarenheten får man där kunskapen ska tillämpas. Där är vårt stöd som effektivast. Det ska vara en trygghet att känna att ni har vårt stöd och vår erfarenhet bakom er. Vi finns tillgängliga via e-post, telefon eller arbetsplatsbesök.

Nästa kurstillfälle:

Italien:

  • Masterclass 19 – 23 september (fullbokad)

 

Kursen i Italien är i Vicenza, ca 7 mil väster om Venedig. Endast 12 deltagare för hela världen. För information och anmälan klicka här så kommer du till Stucco Italianos i Italiens sida för kurser.

 

Sverige:

  • Introduktionskurs för väggmaterial: 13 – 14 oktober (fullbokad)

 

Kursen i Sverge går i Svedala, ca 2 mil sydöst om Malmö. Endast 4 delatagare per kurs. 

Industrigatan 26
23351 SVEDALA

Se på karta.

Stucco Italiano Sverige AB
Vit plåtbyggnad, in genom grinden, längst ner till vänster.

Exempel på hur det kan se ut:

– Du har ett brinnande intresse för marmorputs och liknande putstyper. Du åker på KURS I ITALIEN.

– Kunden önskar få någon typ av finputs på väggarna i sitt hem. Kunden frågar hantverkaren om den kan utföra jobbet. Vi vägleder och om hantverkaren och kunden önskar så utför vi putsen tillsammans. Kunden får ett kvalitetssäkrat resultat och hantverkaren har börjat lära sig ett nytt hantverk.

– Du är en hantverkare med en lokal där vi kan öva upp kunskaperna. Samtidigt skapar vi ett underlag med prover och ett showroom för att kunna visa upp för potentiella kunder.

– Vi anordnar ibland kurser i Sverige för dig som är intresserad. Det kan vara olika typer av hantverkare, konstnärer eller någon som vill ge sig på att prova något nytt, kanske för att försköna sitt hem med våra produkter.

Onlineutbildning

5-dagars utbildning i Vicenza, Italien.

Hålls 2 gånger om året.

Utbildningsseminarier hålls hos våra företag i Italien och Serbien, eller så kommer vi till er och håller kursen i era lokaler. I Italien har vi minst två kurser per år. Kalendarium, information och anmälan för kommande kurser finner du HÄR.

Kurs i Skåne

Både hantverkare och konstnärer deltog.

Varje företag och situation är unik, därför skräddarsyr vi varje lösning efter den gemensamma målbilden. Efter genomförd workshop så utfärdar vi ett certifikat som bevis på att man har deltagit i vår kurs. Det finns även filmklipp på hur man arbetar med några av våra material tillgängligt här nedan, där ni får information om material och lär er olika appliceringstekniker. Vi har också en utförlig utbildnings-DVD till försäljning HÄR

Bli kontaktad

Kontakta oss

Stucco Italiano Sverige AB

Tegelmästarevägen 5
233 91 Svedala

+46 (0) 704 – 28 81 28
michael@stuccoitaliano.se

Marmorino – A Practical Course

En DVD som täcker allt ifrån förberedelsearbete till färdig slutprodukt.