Färgsystem

- 1500+ kulörer direkt i din telefon med Stucco Italianos app

Stucco Italianos egna färgkatalog innehåller för närvarande 132 färger, samt en app för beräkning utav recept. Utöver dessa så får du tillgång till ytterligare 1400 kulörer i NCS och RAL skalorna.

Alla kulörer tas fram med hjälp utav våra 15 basfärger som består utav pigment i flytande form.

I färgkatalogen finns en översikt utav de 132 färgerna, först i litet format och sedan varje färg i A4-format. Exemplen i pärmen är bilder på en putsad Marmorino Fine Classic.

Stucco Italianos app gör det enkelt för dig att ta fram rätt recept och att sedan spara det med dina kommentarer om t ex putstekniker och åt vem.

Så här fungerar det

Vår app och programvara gör det enkelt för dig att skapa det perfekta färgreceptet för ditt projekt. Genom att enkelt välja vilket materialet som ska pigmenteras från vår lista över produkter och den önskade mängden kan du välja bland 1500+ färger för både interiört eller exteriört.

Vårt färgsystem är kompatibelt med alla Stucco Italianos produkter ( för närvarande 32 olika produkter), inklusive dekorativa kalkbaserade putser och dekorativa akrylfärger. Den resulterande formeln ges i både volym (milliliter för användning med en spruta) och vikt (gram för användning med en våg).

Stucco Italiano app recept

Dina egna recept och anpassningar

Vårt färgsystem möjliggör ännu mer flexibilitet med möjligheten att skapa anpassade recept. Formeln kan anpassas efter dina specifika behov, såsom att öka eller minska procentandelen för att uppnå en ljusare eller mörkare färg, eller justera förhållandet mellan specifika pigment. Dessa anpassade formuleringar kan sparas med kundens namn för framtida referens.

Stucco Italiano app my formulas
Nedladdningsbart (PDF):
Instruktionsfilm färgsystemet:
Instruktionsfilm för Marmorino Fine:

Bli kontaktad

Kontakta oss

Stucco Italiano Sverige AB

Industrigatan 26
233 51 SVEDALA

Besök oss efter överenskommelse

+46 (0) 704 – 28 81 28
michael@stuccoitaliano.se